Routebeschrijving

« terug

Praktijk Deventer-Zutphen:
Den Oldenhof
Hoofdstraat 45
7213 CR Gorssel

De praktijk bevindt zich in Den Oldenhof, centrum voor gezondheidszorg, welzijn en cultuur in Gorssel. Gorssel ligt op 4 autominuten van de A1, afrit 23 (Deventer).

Met de auto:
Vanaf de A1 neemt u afrit 23 (Deventer). Aan het einde van de afrit linksaf richting Zutphen. Het is 5 kilometer rijden naar Gorssel. Volg daarna de bruine borden “MORE”. Den Oldenhof bevindt zich tegenover museum MORE. Er is ruime gratis parkeergelegenheid naast Den Oldenhof.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf NS-treinstations Deventer of Zutphen neemt u bus 81 van Arriva. U bent binnen 15 minuten in Gorssel. U stapt uit bij de halte Museum MORE. Het museum bevindt zich tegenover Den Oldenhof.

Praktijk Apeldoorn:
Deventerstraat 130
7321 CD Apeldoorn

De praktijk bevindt zich in de oude Zwitsalfabriek, tegenover de Julianakerk. De hoofdingang is aan de zijkant van het gebouw.

Met de auto:
Vanaf de A50 neemt u afrit 24 (Apeldoorn). Aan het eind van de afrit rechtsaf richting Apeldoorn Centrum. U blijft rechtdoor rijden richting het centrum. De praktijk bevindt zich aan de linkerzijde van de Deventerstraat, tegenover de Julianakerk. U kunt gratis parkeren naast het gebouw.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf NS-station Apeldoorn neemt u lijn 15 (halte Auroralaan) of lijn 17 (halte Julianakerk).